Vodilno slovensko podjetje na področju energijsko učinkovitih sistemov

Vgradnja energijsko učinkovitih ogrevalnih ter hladilnih sistemov v naše domove ali druge objekte je izjemnega pomena. Takšni sistemi na tudi na dolgi rok prinašajo številne prednosti. Predvsem pa je pomembno, da pred vgradnjo ter seveda nakupom takšnega sistema najdemo ponudnika, ki nam lahko celovito pomaga.

Podjetje Atlas Trading d. o. o. je pri nas eno od vodilnih podjetij na področju tovrstnih sistemov. Podjetje je še toliko bolj cenjeno, ker so vsi zaposleni zazrti v prihodnost, obenem so znani tudi po svoji inovativnosti ter iskanju rešitev izven ustaljenih okvirjev. Slednje je namreč ključno za zahtevnega sodobnega kupca oziroma naročnika.

Oglejte si prispevek o njih na RTVSlo.si, kjer pišejo o geotermalnih toplotnih črpalkah https://www.rtvslo.si/oglasno-sporocilo-slovenija/geotermalna-toplotna-crpalka-je-najboljsa-izbira-za-vas-dom/581353

Plasiranje inovativnih, kakovostnih ter učinkovitih izdelkov

V zadnjem času se osredotočajo predvsem na razvoj učinkovite rabe energije. Njihov cilj vsekakor ni samo zagotoviti najboljši izdelek, temveč celovito rešitev, in to na izjemno kakovostni ravni. Zastopajo nekatere od najpomembnejših globalnih proizvajalcev strojne opreme za energijsko najučinkovitejše ohlajanje ter ogrevanje.

Strokovno svetovanje je vedno dobrodošlo

Na spletni strani atlas-trading.si – si lahko preberete številne koristne nasvete, ki so nastali pod okriljem strokovnjakov. Ti vam v sklopu kakovostnih člankov na primer predstavljajo, zakaj je koristno uporabljati toplotno črpalko. S pomočjo strokovnih člankov vas torej poskušajo informirati o svojih aktivnostih, novih tehnologijah, rezultatih dela. Pri branju boste zagotovo našli zanimive pa tudi poučne informacije.

Podjetje vam prav tako omogoča, da si lahko izračunate prihranek, ki bi ga dosegli ob uporabi učinkovitih naprav. Izračun prihranka z uporabo toplotne črpalke je hitra kalkulacija informativne narave, ki si jo lahko pridobite že sedaj. Za pridobite tovrstne informacije pa boste potrebovali naslednje podatke: sedanji vir ogrevanja, sistem ogrevanja – talno ali radiatorsko, poraba energenta za eno leto.

Leave a Reply